Vragen over de Health Check

 

Hoelang duurd het voordat ik de produkten in huis heb?

- Ga er van uit dat het tussen de 3 a 4 werkdagen duurd.  Afhankelijk van onze leveranciers kan het iets langer duren. 

 

Ik woon niet in de buurt, kan het verzonden worden?

- Ja dat kan. Wij verzenden via post.nl. In het pakket zit een zak voer van 20 Kg en een zak kruiden (afhankelijk van de schofthoogte van je paard) en natuurlijk het voedingsadvies en de olie. Dit kan verzonden worden in 1 pakket. Mocht je andere produkten uit de webshop willen aanschaffen dan moet dit in een extra pakket (€6,95) verzonden worden.

 

Mijn paard eet de brokjes niet (meer)?

- Dit is vervelend. De meeste paarden vinden de ruwvoer brokjes heerlijk om te eten. Echter kan het voorkomen dat een paard het niet lust. Probeer het voer te weken met een beetje water. Door het voer te bevochtigen komt er een heerlijke geur vrij en is het aantrekkelijker om te eten. voeg wat zaden toe en /of natuurlijk de kruidenmix. Doordat het voer is uitgemeten bij jou paard is de kans klein dat het paard het niet eet. Bij de SuperfitBroxxx kan het voorkomen dat je paard van de 1 op andere dag zijn brokjes niet meer wil eten. Vaak is jou paard dan verzadigd en heeft de extra's tijdelijk niet nodig.  Als je twijfeld mag je altijd een mail sturen naar : info@ladyherbal.nl

 

Het voer is al op binnen de 2 maanden!

- Dit kan inderdaad gebeuren. Dit is afhankelijk van de grootte en het gewicht van jou paard. Met de kruidenmix doe je ongeveer 5 wkn daarna volgt er gewoon een pauze op het gebied van de kruiden. Dit geeft niets, de kruiden hebben hun werk gedaan. Als je iedere 2 maanden laat Checken dan krijgt je paard steeds een andere mix naar behoefte. De Ruwvoer brokjes is een aanvulling op het ruwvoer dat je geeft. Uit de meting zal een dosering komen speciaal voor jou paard. Mochten er extra's nodig zijn vermeld ik dat in het voedingsadvies. Je kunt altijd een extra zak aanschaffen voor de afwisseling. Dit komt de darmflora van het paard allleen maar ten goede.

 

Ik heb nog voer over!

- Bij bijvoorbeeld een shetlander is 20 kg voer wel erg veel. Dit begrijp ik.

Evt kan er ook 10 kg verstuurd worden, vraag naar de mogelijkheden!  Je kunt ook na 2 maanden alleen een kruidenmix bestellen in de webshop. Deze wordt ook uitgemeten helemaal op maat voor jouw pony. 

 

Zit ik aan een abonnement vast?

- Nee! Je bepaald helemaal zelf of jij iedere 2 maanden een Check wilt voor jou paard.

Het mooie van de 2 maandelijske Check is dat je je paard blijft monitoren op zijn gezondheid. De kruiden bieden diversiteit aan in het voedingspatroon van jou paard en hebben veel gezondheidseigenschappen. Wij versturen enkel een herinnering ieder 2 maanden. Daarna kun je zelf via de website de Health Check bestellen.

 

Kan ik het ook gratis afhalen?

- Jazeker! Dat kan op lokatie Dirksland. Wij bezorgen ook gratis op Goeree- Overflakkee.

 

Mijn paard knapt er niet van op of de klachten worden erger!

- Heeft jouw paard acute klachten , neem direct contact op met je dierenarts!! 

Ik zal altijd naar een juiste behandelaar doorverwijzen als er klachten zijn die specialistische zorg nodig hebben.

 

Ik ben geen behandelaar of therapeut. 

Mijn werkwijze is de preventieve gezondheid van jouw paard te onderhouden en verbeteren.

Neem bij vragen contact met mij op.