Energie en Licht

Energie verandert met intentie, onmiddellijk en krachtig. Het veranderen van je elektromagnetische energieveld is niet moeilijk, noch kost het jaren van studie of oefening. Het is onmiddellijk. Je kunt dit begrijpen door simpelweg je gedachten te veranderen en de onmiddellijke verschuiving in de energie in en om je heen op te merken. Door te oefenen kun je van moment tot moment beter omgaan met de energie die je omringt.

Wanneer je je eigen wezen ziet, als puur liefdevol potentieel, levendig levend en als een weerspiegeling van elk Wezen dat je tegenkomt, weet dan dat dezelfde essentie hetzelfde hart heeft, gevuld met pijntjes en kwalen, vreugden en verdriet, triomfen en mislukkingen als jij. Emaneer vanuit je hartruimte de liefde waarvan je weet dat je die bent. Infecteer de mensen om je heen met liefdevol insertief en reactief gedrag.

Onthoud dat je toegang hebt tot je hartveld dat zich 8 voet uitstrekt in de vorm van een torus (donut) om je heen. Stel je voor dat dit veld interactie heeft met anderen, vreugde, liefde, empathie, vrede en saamhorigheid communiceert terwijl het de hartruimtes vermengt en resoneert. Het maakt niet uit of je het niet kunt zien. De wetenschap heeft bewezen dat ze bestaat, dus nu is het aan jou om deze waarheid te onthouden en te kennen. Weet dat het er is, voel het, en stuur er liefdevolle vriendelijkheid doorheen, bekijk de reacties van degenen in je bubbel zoals ze het ook voelen. Weet dat waar je je hartveld met intentie op richt, daadwerkelijk gebeurt.

Dit is ons creatieve energieveld, waar we ook aan voelen of gewoonlijk aan denken, wordt uitgezonden via dit torusveld van energie, en trekt aan of stoot af volgens wat er wordt verzonden. Dit gebeurt ook in gebed op een niveau voorbij ruimte en tijd, en raakt dus degenen op wie je je concentreert. We zijn krachtig voorbij onze wildste verbeeldingen.

Elke negatieve uitwisseling beïnvloedt de Wei Qi door letterlijk gaten te creëren in de matrix van de externe energetische velden van het individu. Wanneer ze onbeheerd worden achtergelaten, maken deze gaten het lichaam kwetsbaar voor penetratie en begint ziekte wortel te schieten in het lichaam. Sterke emoties, in de vorm van giftige energie, komen vast te zitten in de weefsels van het lichaam wanneer we onze gevoelens inhouden of niet integreren. Deze onverwerkte emoties blokkeren de natuurlijke stroom van Qi, waardoor stagnerende poelen van giftige energie in het lichaam ontstaan. Het lichaam heeft een energieveld dat is samengesteld uit energetische lijnen die meridianen en kanalen worden genoemd. Energetische blokkades in deze kanalen veroorzaken onevenwichtigheden in het energieveld, wat kan leiden tot ziekte. Een vrije stroom van energie is nodig in het lichaam en energiesysteem voor een goede gezondheid en welzijn. Deze energielagen ("Aura's" of "energielichamen") verwijzen naar de spirituele, mentale, emotionele, etherische en fysieke energieën waaruit alle mensen bestaat.

Er is een eenheid in alles, van de grootste vormen tot de kleinste. Het spiraalvormige spinnen van een sterrenstelsel is dezelfde vorm belichaamd in de draaiing van licht die de meest minuscule deeltjes materie omvat. En de spiraal is een tweedimensionaal deel van de driedimensionale vorm van alle materie, een torus die het centrale emissiepunt omvat. Alle materie, op de kleinste en grootste schalen, straalt constant uit vanuit een centrale singulariteit en stroomt naar buiten, wervelend rond het centrale punt in een ellipsoïde stroom die wordt rondgesleept en weer naar binnen wordt getrokken naar het centrale punt, waarin het terugkeert om de cyclus steeds meer te starten. De vorm van een boom, en een appel, en een cycloon bootsen dit naar buiten stromen na - de boom stroomt omhoog van de wortels door de stam en naar buiten door de takken. De appel stroomt omhoog door de kern en naar buiten aan de bovenkant waar de stengel uitsteekt. De energie die de menselijke vorm tot stand brengt circuleert in dezelfde draaiende toroid rond de wervelkolom. En elk deeltje, kwark en lepton en gluon dat samenzweert om deze vormen te genereren, wordt gecreëerd door licht - pure energie - dat op verschillende manieren rond een punt draait, wat de deeltjes hun smaak, hun verschillende spins en aantrekkelijke krachten geeft.

De enige manier waarop het universum informatie kan opslaan, is door de druk in een stroom rond een brandpunt te laten dansen. Je herinnert je wat er verbrand wordt. We zeggen dat er fysiek iets gebeurt in het sanitair van alle dingen als we gewoon onze aandacht richten op elk "ding". Maar waarom is dit?

De Bron, die de Schepper van het eindige is, is noodzakelijkerwijs oneindig, wat betekent dat de Bron noodzakelijkerwijs altijd overal is. Bron is alomtegenwoordig. Als de Bron oneindig is, dan ben JIJ ook oneindig, aangezien de Bron uiteindelijk het oneindige zelf is dat in jou en de hele schepping aanwezig is. Oneindige Bron is alles wat is, wat betekent dat jij, de Bron leest dit nu. Jij bent de Schepper, het universum, de sterren, de armen, de hongerigen, de rijken, de dieren, de bergen, de kosmos. Stel je voor dat we in staat waren om dit mentale begrip volledig te belichamen in een perfect spiritueel besef dat we Eén zijn met het Grenzeloze Licht. Stel je voor dat we wakker werden voor ons volledige potentieel en de Goddelijke Waarheid begonnen te verkennen die in ons bestaat. Stel je voor dat we wisten dat het Koninkrijk der Geest altijd in ons belichaamd was, en dat we op de meest reële en tastbare manier verenigd waren met de Bron.

Vergeet niet dat alles zien is om er een relatie mee op te bouwen. Als alles relatief is, dan is als ik een blauw boek zie, wat ik maak door daar te kijken een relatie. Relatie tot stand brengen maakt verhouding. Als je in de natuurkunde komt, leer je dat we in absolute zin geen schaal hebben, alleen verhouding. We zouden nu met de snelheid van het licht van elkaar weg kunnen gaan, omdat alleen onze relatieve positie ooit wordt waargenomen.

HealingEnergieTools

Vertaald door: Gewoon_Ansie, With Love 💗