• Biologisch
  • Gezond
  • Puur
  • Basic
  • Duurzaam

De liefdeskeuze

 

 

Als een goddelijke veranderaar ben je vastbesloten om groots te dromen en door te zetten wanneer anderen het hebben opgegeven. Zelfs in de meest uitdagende tijden, diep in je botten is het weten dat het op de een of andere manier goed komt. Een deel van jou herinnert zich dat liefde je ware aard is en dat het zelfs in de donkerste tijden zal zegevieren.

Lees verder om te begrijpen hoe je kunt gedijen door de liefdeskeuze in het dagelijks leven op te roepen.

Energie Achtergrond

Huidige energieën kunnen je op een aantal niveaus uitdagen. Hoogstwaarschijnlijk voel je je meer gespannen en misschien meer gestrest, zelfs als je het niet elke dag beseft. Oude patronen en onbewuste neigingen worden door deze energieën aangewakkerd. Als je aanwezig en geaard blijft, zal het gemakkelijker zijn om de oude dingen te identificeren en de punten te verbinden tussen dat en je huidige levenssituatie. Voorbeeld: je hebt misschien een droom die moeilijk te begrijpen is. Als je na het ontwaken met de droom geaard raakt en van binnen naar de droom informeert, kan je bewustzijn beginnen met het onthullen van betekenissen.

Aanwezigheid en geduld zijn vereist, aangezien dit soort droomwerk eerder een proces dan een lineair moment van onderzoek is. Vermijd te veel nadenken en een onmiddellijk begrip te eisen. Laat in plaats daarvan los en open jezelf voor de wijsheid in jezelf. Dit zijn uitstekende momenten om je kijk op jezelf, je levensrichting en hoe je in je levensbehoeften voorziet bij te werken. 

Twee fasen van wedergeboorte

Een nieuwe maan biedt een belangrijke persoonlijke wedergeboorte, evenals een initiatie van een nieuwe cyclus van hoger bewustzijn voor de mensheid. De volgende fase van wedergeboorte vindt plaats in augustus - wanneer we een krachtige eclipscyclus hebben, inclusief de zeldzame totale zonsverduistering boven de VS tijdens de nieuwe maan van 21 augustus. Werken met de energieën van deze cyclus kan je helpen je voor te bereiden op augustus. Hoe doe je dat? Ten eerste moet je je bewust blijven van de energieën en hun potentieel om je te helpen een megaverschuiving in je leven te maken. Ten tweede moet je jezelf momenten van reflectie gunnen om beter te begrijpen wat je echt wilt, waarom en hoe je dat bereikt. Als je denkt dat je deze dingen al op orde hebt, stel ik voor dat je dieper kijkt om de hogere kijk van de geest mogelijk te maken. Ten derde is wat ik de 'liefdeskeuze' noem, die hieronder wordt beschreven.

 

De liefdeskeuze

De derde voorbereiding op je wedergeboorte betreft de liefdeskeuze. Dit betekent authentiek leven vanuit de liefde die in je kern zit. Het betekent liefde zijn als je met jezelf en anderen omgaat. Deze liefde is de energie die je van nature in je kern huisvest. Het is de energie die je wilt voeden terwijl je je leven leidt. U erkent dit uiteraard. Je wilt natuurlijk deze liefdesenergie in je leven en deze tot uitdrukking zien komen in de mensheid. Het spreekt voor zich dat je wilt leven in een wereld vol liefde. De uitdaging waar we allemaal voor staan, is om boven onze op angst gebaseerde conditioneringen en onbewuste motivaties uit te stijgen wanneer we omgaan met onszelf en de wereld. De liefde is er zeker in onze kern - het is in feite stabiel, stabiel en eeuwig. Consequent kiezen en handelen vanuit die liefde gaat echter niet vanzelf. We moeten actief betrokken worden en onszelf presenteren. Alleen in deze staat kunnen we regelmatig liefde kiezen als ons antwoord. Vanuit een spiritueel perspectief is de wedergeboorte die nu nodig is er ongetwijfeld een die een eerbetoon is aan wat jij als ziel hier nu bent om uit te drukken. Die uitdrukking moet geworteld zijn in liefde om op de hoogste manier vooruitgang te boeken. Weet dat elke uitdaging die je hebt, inclusief die welke zich voordoen in deze unieke tijdcyclus, een nuttige katalysator kan zijn voor je beheersing van de liefdeskeuze. Loop dan voorzichtig met jezelf en anderen. Wees aardig zoals je zou zijn voor een jong kind dat leert lopen. Vertrouw erop dat met elke stap vooruitgang wordt geboekt in de richting van het onvermijdelijke om de verlichte goddelijke changemaker te zijn die je voorbestemd bent te zijn.

Weet dat je geliefd bent en dat jouw liefde de wereld verlicht.